úterý 17. října 2017

Inspirativní dny

Akce: Dílna čtení s iPadem, Digitální portfólio žáků
Datum: 08.11.2014 od 13.00 hod.
Místo: ZŠ a MŠ Ludgeřovice

Naše další akce je zaměřena především pro učitelé 1.stupně, samozřejmě ale rádi uvítáme také vás všechny ostatní :-). První část našeho setkání bude zaměřena na dílnu čtení s iPadem - kniha a technologie ruku v ruce. Workshop vám ukáže jak lze skvěle využít a propojit práci s knihou a technologiemi. Zkusíte si vytvořit pracovní list, prohlédnou si portfolio dílny čtení.
Druhá část se zaměří na digitální portfólio žáků a především představení a novinky v aplikaci SeeSaw. Ukážeme si nejen jak digitální portfolio vytvořit, zapsat žáky, ale i spravovat obsah a dál jej sdílet s pomocí Google Apps.

Registrace zde: https://goo.gl/forms/qSaMCWMobra4Mp1A2











Akce: Socrative + Kahoot, Apple Classroom
Datum: 15.11.2017 od 13.00 hod.
Místo: ZŠ a MŠ Ludgeřovice

Nebaví vás neustálé opravování písemek a testů. Vytvářejte a opravujte testy a písemky chytře a jednoduše.  V jednoduchém a přehledném prostředí aplikace Socrative si ukážeme jak na to. Dále si představíme aplikaci Kahoot, díky které již opakovaní učiva nebude zábavnější. Ve druhé části našeho inspirativního odpoledne si ukážeme aplikaci Apple Classroom. S pomocí této aplikace máte pod kontrolou co vše žáci na iPadu ve výuce dělaji. Představíme vám práci v ní jak z pozice učitele, tak i žáka. Využití této aplikace je vhodné napříč celou školní docházkou.

Registrace zde: https://goo.gl/forms/Q5ADYKyk1isiZMhG2




My jsme Ludgeřovice!!!


Tešíme se na Vás :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat